De Stad Deinze heeft de laatste jaren heel wat vernieuwing ondergaan (Markt, Leiespiegel, …) en nu zal ook de stationsbuurt een serieuze facelift ondergaan. De stad streeft ernaar om een aangename plek te worden om te wonen, werken, winkelen … .

Het woonproject HanGare, een pionier in de transformatie van de Stad Deinze.

 

Foto zwemmer:  Louis Bruyneel

BRON:

This is a demo image

Naast de deur bevindt zich een goed uitgerust fietspunt. Logisch, en vooral praktisch, want HanGare ligt op de fietssnelweg tussen Gent en Waregem.

Er is ook een vlotte bereikbaarheid naar de nabijgelegen gemeentes en steden omwille van de onmiddellijke nabijheid van het treinstation dat ook als halte dienst doet

voor de belangrijkste buslijnen in de omgeving.

Bij CAAAP trekken we voluit de kaart van stadskernvernieuwing waarbij we steeds trachten in te zetten op buurten die in volle transformatie zijn. De stationsbuurt in Deinze is zo’n wijk. De Stad Deinze heeft ambitieuze plannen om de stationsomgeving aan te pakken en op te frissen. HanGare is een belangrijke hefboom in de transformatie en heropwaardering van deze buurt. Daarnaast merken we dat in vele steden de stationsbuurten een veelbelovende toekomst hebben met het zicht op duurzamere mobiliteit. Door de nabijheid van het station, de vele fietsmogelijkheden, deelwagens en de beperkte wandelafstand tot de Markt geloven wij bijzonder sterk in deze locatie.

HanGare is 4.000m² groot en is via 3 zijden toegankelijk: via de Stationsstraat aan de zijde van het station Deinze, de Stationsstraat in het verlengde van de Gaversesteenweg en via de Achiel van Eechautestraat.

een warme buurt met veel groeipotentieel

Alle voorzieningen zijn aanwezig in de buurt. Winkels, horeca, banken, gemeentehuis, scholen... bevinden zich allemaal op wandelafstand. De Markt bevindt zich op 850 meter van uw nieuwe thuis.

Wie helemaal mee is met de mobiliteit van de toekomst kan een deelwagen ontlenen aan de overzijde van HanGare. Je eigen wagen heeft dan weer een duurzame slaapplaats in de ondergrondse parking van HanGare.

This is a demo image